FRNL 

MeDirect Bank spaarrekeningen

MeDirect is een Belgische bank met Belgische rechtsvorm en een dochteronderneming van MeDirect Group plc, gevestigd aan de Keizerinlaan 66, 1000 Brussel.

De spaartegoeden die bij MeDirect worden gedeponeerd, zijn tot 100.000€ per klant gegarandeerd door het Belgische depositogarantiestelsel. MeDirect telt reeds meer dan 72.000 klanten.

Spaarrekening Dynamic

Met de Dynamic spaarrekening profiteert u van een aantrekkelijk basistarief om te sparen voor een periode van minder dan een jaar.
 • Volledig GRATIS en online.
 • Uw stortingen zijn beschermd door het Belgische depositogarantiestelsel tot 100.000 €.
 • Geen belasting op rente-inkomsten tot 980 euro.
1,40%
Basisrente
0,40%
Getrouwheidspremie

De loyaliteitspremie wordt alleen uitgekeerd op bedragen die gedurende 12 opeenvolgende maanden op de gereglementeerde spaarrekening zijn gebleven na de storting.

Het is eenvoudig en kosteloos, alles gebeurt online via het internet. U hoeft niet van bank te veranderen of een zichtrekening te openen bij Medirect.

Spaarrekening Fidelity

Het Fidelity-account is een uitstekende keuze voor geld dat u niet binnen 12 maanden nodig heeft. U kunt er al uw spaargeld naartoe overmaken.
 • Volledig gratis en online.
 • Uw stortingen zijn beschermd door de Belgische garantie tot 100.000 €.
 • Geen belasting op rente-inkomsten tot 980 euro.
0,75%
Basisrente
1,80%
Getrouwheidspremie

De trouwpremie wordt alleen toegekend op bedragen die gedurende 12 opeenvolgende maanden op de gereglementeerde spaarrekening zijn gebleven na storting.

Het is gemakkelijk en gratis, alles gebeurt online, u hoeft niet van bank te veranderen of een zichtrekening te openen bij MeDirect.

Spaarrekening Maandsparen Max

Met de Maandelijkse Max spaarrekening geniet u van een zeer hoge rente op uw spaargeld tot maximaal 500 € per maand en 50.000 € in totaal op de rekening.
 • Volledig gratis en online.
 • Uw stortingen zijn beschermd door de Belgische garantie tot 100.000 €.
 • Geen belasting op rente-inkomsten tot 980 euro.
0,05%
Basisrente
0,25%
Getrouwheidspremie

De trouwpremie wordt alleen toegekend op bedragen die gedurende 12 opeenvolgende maanden ononderbroken op de gereglementeerde spaarrekening zijn gebleven na storting.

Het is eenvoudig en gratis, alles gebeurt online, u hoeft niet van bank te veranderen of een zichtrekening te openen bij MeDirect.

Spaarrekening ME3

Met de Dynamic spaarrekening ontvangt u een basisrente van 0,10% en een bijbehorende loyaliteitsbonus.
 • Volledig GRATIS en online.
 • Onderhevig aan roerende voorheffing vanaf de eerste rentecent.
0,30%
Basisrente
0,43%
Getrouwheidspremie

Het betreft een niet-gereguleerde rekening, onderworpen aan een roerende voorheffing van 30%. De rente wordt elk kwartaal uitbetaald. Let op, er geldt een wachttijd van drie maanden voor elke opname. Geen minimumvereiste, vanaf slechts 1 €.

Het is eenvoudig en kosteloos; alles wordt online geregeld, u hoeft niet van bank te veranderen of een zichtrekening te openen bij Medirect.

Bankrekeningen bij MeDirect

Als u een rekening wilt openen bij MeDirect, moet u uw officiële en fiscale woonplaats in België hebben, in het bezit zijn van een Belgische identiteitskaart en minstens 18 jaar oud zijn. U moet ook een rekening hebben bij een andere bank in de Europese Unie (dit wordt uw gelinkte rekening).

Voorwaarden om een spaarrekening te openen

 • Ten minste 18 jaar oud zijn
 • Een geldige Belgische identiteitskaart hebben
 • Een mobiele telefoon hebben
 • Een rekening hebben bij een Belgische bank
 • Vervolgens vullen we automatisch uw persoonlijke gegevens in met de itsme-app. Dit opent uw rekening sneller.
 • Als u nog geen itsme heeft, kunt u uw gegevens zelf invoeren. Dit duurt ongeveer 5 werkdagen voordat uw rekening wordt geopend.
Wat moet u weten over Medirect ?
Land van oorsprong Malta van de Mediterranean Bank-groep.
Garantie spaarrekening De door particulieren en bepaalde rechtspersonen gestorte bedragen vallen onder de Europese depositobeschermingsregeling ten belope van 100.000 euro per persoon en per bank. Medirect is aangesloten bij het verlpichte wettelijke Belgische depositogarantiestelsel.
Andere bankproducten

* Informatie meegedeeld onder voorbehoud van fouten of wijzigingen. Beste-Rente-Spaarrekening.be wijst elke verantwoordelijkheid af en nodigt u uit om de correctheid van de gegevens in de brochures van de banken na te gaan alvorens een beslissing te nemen.