FRNL 

NIBC Direct Flex spaarrekening Niet-gereglementeerde
Tarief bijgewerkt op 06/12/2023

Spaarrekening Flex

NIBC Direct
De alom gerespecteerde NIBC Direct, een gevestigde financiële instelling met een jarenlange staat van dienst als betrouwbare bank.
De NIBC Direct Flex rekening is een niet-gereglementeerde spaarrekening en geniet daarom niet van een vrijstelling van roerende voorheffing. De Flex rekening heeft 1 eenvoudig rentetarief met dagelijks rendement. Daarom is het de ideale rekening voor (spaar)geld dat u op eender welk moment kan gebruiken of nodig heeft.
  • 1 rente van 0,35% netto (30% roerende voorheffing)
  • 3-maandelijkse renteuitkering
  • Gratis en zonder minimum inleg
  • Stortingen meteen rentedragend
Basisrente en getrouwheidspremie van de spaarrekening Flex ?
Basisrente 0,35%
Getrouwheidspremie 0,00%
Hier ziet u concreet wat de spaarrekening Flex na 1 jaar opbrengt
Initiële storting Verkregen interest Totaal
25.000,00€ 87,50€ 25.087,50€
10.000,00€ 35,00€ 10.035,00€
Wat je moet weten over de spaarrekening Flex ?
Naam rekening Flex de NIBC Direct
Type rekening niet - gereglementeerde spaarrekening
Een rekening openen
Voorwaarden De Flex rekening heeft 1 eenvoudig rentetarief met dagelijks rendement. Daarom is het de ideale rekening voor (spaar)geld dat u op eender welk moment kan gebruiken of nodig heeft. Daarbij wordt uw interest op dagbasis berekend. Ook geld dat maar één dag op uw Flexrekening staat, brengt die dag rente op. De rente wordt per kwartaal gestort (op 1 januari, 1 april, 1 juli en 1 oktober).
Kosten GRATIS: opening, beheer, jaarlijkse afrekening, afsluiting
Zichtrekening gekoppeld aan spaarrekening NIBC heeft geen zichtrekening: u gebruikt steeds eenvoudig de zichtrekening, die reeds bij om het even welke andere bank in België werd geopend, als referentierekening.
Online veiligheid De beveiliging is 'extreem' omdat een afhaling van uw NIBC spaarrekening enkel en alleen terecht kan komen op de zichtrekening van uw huidige bank. Dit betekent dat zelfs al weet een andere persoon toegang tot uw NIBC spaarrekening weet te verkrijgen, er toch enkel geld gestort kan worden naar uw zichtrekening van uw klassieke bank! De bevestiging van de uitvoering van uw verrichtingen gebeurt via een unieke code verstuurd via SMS.
Minimumbedrag Geen minimum vereist
Valutadatum waarop de gestorte bedragen rente opbrengen of niet meer opbrengen Storting J+0 / Afhaling J+0
Je spaargeld is beschermd Bij een faillissement van NIBC is 100.000€ per persoon en per bank gegarandeerd door het Beschermingsfonds voor deposito's in Nederland, waarvoor u zich tot de Nederlandse overheid moet richten.
Fiscaliteit De NIBC Direct Flex rekening is een niet-gereglementeerde spaarrekening en geniet daarom niet van een vrijstelling van roerende voorheffing. De roerende voorheffing bedraagt 30% vanaf de eerste eurocent en wordt aan de bron ingehouden door uw bank.
Andere producten

* Informatie meegedeeld onder voorbehoud van fouten of wijzigingen. Beste-Rente-Spaarrekening.be wijst elke verantwoordelijkheid af en nodigt u uit om de correctheid van de gegevens in de brochures van de banken na te gaan alvorens een beslissing te nemen.