FRNL 

Sparen bij CPH bank

Hoofdkantoor: Verlorenstraat 7, 7500 Doornik

Lokale bank in de rechtsvorm van een coöperatie

Spaarrekening CPH Depositoboekje

Een gereglementeerde spaarrekening met een aantrekkelijk rendement

0,50%
Basisrente
1,00%
Getrouwheidspremie

Spaarrekening Jongeren

Een gereglementeerde spaarrekening met een rendement dat meegroeit met de leeftijd van je kind.

0,95%
Basisrente
1,00%
Getrouwheidspremie

Wat je moet weten over CPH ?
Land van oorsprong CPH Bank, voorheen Crédit Professionnel du Hainaut, is een Belgische bank met hoofdkantoor in Doornik. Ze heeft 28 kantoren in Wallonië, verspreid over heel Henegouwen en Namen, Nijvel en Waver.
Reacties CPH Bank biedt spaarders de mogelijkheid om zelf de rentebetalingsdatum te kiezen voor elk spaarboekje. Bij de meeste banken wordt de rente op een spaarrekening berekend en uitbetaald op 31 december. Bij Banque CPH kunnen rekeninghouders bij het openen van een nieuwe spaarrekening kiezen voor een andere rentebetalingsdatum. Dankzij deze flexibiliteit kunt u vrij de periode kiezen die u het beste uitkomt: aan het begin van de vakantie, aan het begin van het nieuwe schooljaar, etc. of op een ander moment dat u het beste uitkomt.
Land waarborgfonds stortingen België, tot 100.000 € per persoon voor deze bank, die deel uitmaakt van het Belgische Beschermingsfonds.
Online accountbeveiliging Eenvoudige Digipass
Zichtrekening gekoppeld aan spaarrekening Kosten van +- €30 zonder creditkaart en +- €50 per jaar met creditcard.
Aantal klanten 200 werknemers
Totaal deposito's 1.500 miljard euro
CPH biedt ook CPH Persoonlijke leningen
Andere bankproducten

* Informatie meegedeeld onder voorbehoud van fouten of wijzigingen. Beste-Rente-Spaarrekening.be wijst elke verantwoordelijkheid af en nodigt u uit om de correctheid van de gegevens in de brochures van de banken na te gaan alvorens een beslissing te nemen.