FRNL 

NIBC spaarrekeningen in België

NIBC Direct, Online Spaarbank. Maatschappelijke zetel: Wetstraat 41 - 1040 Brussel

NIBC Bank, opgericht 66 jaar geleden, is uitgegroeid tot een van de best gekapitaliseerde banken in Nederland. NIBC Bank heeft haar hoofdkantoor in Den Haag en kantoren in Frankfurt, Londen, Singapore en Brussel. In België is de bank sinds 1998 actief op de professionele markt.

Spaarrekening Flex

Flexibele niet-gereguleerde spaarrekening met een unieke basisrente maar zonder loyaliteitsbonus.

0,35%
Basisrente
0,00%
Getrouwheidspremie

Spaarrekening Getrouwheidsrekening

Hoogrenderende spaarrekening met aantrekkelijke basisrente en loyaliteitsbonus.

1,20%
Basisrente
1,80%
Getrouwheidspremie

Spaarrekening NIBC Klassiek

Een internet spaarrekening die verplicht gekoppeld is aan uw huidige zichtrekening bij uw bank, voor maximale beveiliging van uw transacties.

1,50%
Basisrente
0,50%
Getrouwheidspremie

Bankrekeningen bij NIBC

Bij NIBC is dit niet van toepassing, aangezien u altijd uw reeds bestaande zichtrekening bij een andere bank gebruikt als referentierekening (deze rekening zal gekoppeld worden aan uw spaarrekening bij NIBC). Daarom heeft u geen extra zichtrekening nodig. Dit is handig en veilig, aangezien overboekingen van uw spaarrekening alleen mogelijk zijn naar deze ene zichtrekening.

Wat moet u weten over NIBC Bank ?
Land van oorsprong NIBC Bank Naar Den Haag
Kantoren Geen enkele, een 100% internet spaarbank
Kosten van de spaarrekening Geen kosten, nul euro. Het openen, beheren en zelfs sluiten van de rekening zijn volledig GRATIS.
Veiligheid van online bankierenVeiligheid staat bij ons voorop, omdat opnames van uw NIBC-spaarrekening alleen kunnen worden overgeboekt naar uw lopende rekening bij uw huidige bank en naar geen enkele andere rekening.
Dit betekent dat zelfs als iemand toegang krijgt tot uw NIBC-spaarrekening, ze slechts één ding kunnen doen: geld overmaken naar uw lopende rekening bij uw vertrouwde bank! De bevestiging van de uitvoering van uw instructies gebeurt via een unieke code die per SMS wordt verzonden.
Gekoppeld zichtrekening aan de spaarrekeningBij NIBC is er geen sprake van dat u een extra zichtrekening moet openen, omdat u altijd de bestaande zichtrekening bij een andere bank als referentierekening gebruikt (deze rekening zal gekoppeld worden aan uw spaarrekening bij NIBC). Dit is handig en veilig, omdat overboekingen van uw spaarrekening alleen naar deze enkele zichtrekening mogelijk zullen zijn.
Beoordeling van kredietbeoordelingsbureausNIBC toont de volgende ratings bij de 3 ratingbureaus: (01/2019)
Standard & Poor's: lagere mediumkwaliteit BBB - Moody's: lagere mediumkwaliteit Baa3 - Fitch: lagere mediumkwaliteit BBB
Wat betekent de rating van ratingbureaus?
Land van het depositogarantiestelselUw spaargeld wordt beschermd door het Nederlandse depositogarantiestelsel , dat dezelfde garanties biedt als het Belgische stelsel, namelijk een maximale vergoeding van € 100.000,- per persoon en per bank. In geval van faillissement dient u contact op te nemen met de Nederlandse autoriteiten.
Andere bankproducten

* Informatie meegedeeld onder voorbehoud van fouten of wijzigingen. Beste-Rente-Spaarrekening.be wijst elke verantwoordelijkheid af en nodigt u uit om de correctheid van de gegevens in de brochures van de banken na te gaan alvorens een beslissing te nemen.