FRNL 

CKV biedt een voordelige spaarrekening met aantrekkelijk rendement
Tarief bijgewerkt op 06/12/2023

Spaarrekening CKV

CKV
CKV Bank is een onafhankelijke spaarbank gevestigd in West-Vlaanderen, België. De bank is gespecialiseerd in op maat gemaakte leningen, spaarrekeningen en termijnrekeningen.
Hoge loyaliteitspremie, lokale Vlaamse spaarbank.
  • Fiscale vrijstelling
  • Gekoppeld aan zichtrekening bij uw huidige bank
  • Gratis en zonder minimum inleg
  • Voordelige rentevoeten
Basisrente en getrouwheidspremie van de spaarrekening CKV ?
Basisrente 0,50%
Getrouwheidspremie 1,50%
Hier ziet u concreet wat de spaarrekening CKV na 1 jaar opbrengt
Initiële storting Verkregen interest Totaal
10.000,00€ 200,00€ 10.200,00€
25.000,00€ 500,00€ 25.500,00€
Wat je moet weten over de spaarrekening CKV ?
Naam rekening CKV de CKV
Type rekening Gereglementeerde online spaarrekening
Een rekening openen De spaarrekening kan worden geopend bij de spaarbank of haar gevolmachtigde agenten.
Aan welke voorwaarden moet worden voldaan voor de uitbetaling van de getrouwheidspremie? De uitkering van de rentevergoeding gebeurt op 31 december voor de lopende spaarrekeningen. Tussentijdse afsluitingen van spaarrekeningen zijn onmogelijk.
Kosten Geen kosten, tenzij:
Het saldo op uw rekening is minder dan 1.000 EUR en er zijn gedurende 2 jaar geen transacties geweest: 50 EUR aan beheerskosten.
Zichtrekening gekoppeld aan spaarrekening CKV biedt geen zichtrekening aan. U zult uw huidige geopende zichtrekening bij uw huidige bank gebruiken als een tussenrekening.
Online veiligheid CKV biedt momenteel geen internetbankieren aan.
Minimumbedrag Geen minimum
Maximumbedrag Geen maximum
Garantie JA, CKV Bank is aangesloten bij het Belgische Garantiefonds voor deposito's waarmee uw spaargeld tot een bedrag van 100.000€ per persoon en per rekening is verzekerd.
Veiligheid spaarrekening Indien u klachten heeft met betrekking tot onze CKV spaarrekening (met derdenclausule), kunt u contact opnemen met de heer Rudi Deruytter via (plaintes@ckv.be). Als het geschil niet op deze manier kan worden opgelost, kunt u een beroep doen op de ombudsman voor financiële geschillen, Noordpoort II, Koning Albert II-laan 8, bus 2, 1000 Brussel (www.ombudsfin.be).

* Informatie meegedeeld onder voorbehoud van fouten of wijzigingen. Beste-Rente-Spaarrekening.be wijst elke verantwoordelijkheid af en nodigt u uit om de correctheid van de gegevens in de brochures van de banken na te gaan alvorens een beslissing te nemen.