Evi spaarbank

sparen
 
 
Onze sponsors (publiciteit)
MeDirect Fidelity
(Basisrente 0,30% en 1,20% getrouwheidspremie)
Dynamic Sparen
(Basisrente 0,80% en 0,25% getrouwheidspremie)
Vision Plus
(Basisrente 0,50% en 1,00% getrouwheidspremie )
Vision Max
(Basisrente 0,80% en 1,00% getrouwheidspremie )
Vision
(Basisrente 1,00% en 0,25% getrouwheidspremie )
 
 Publiciteit
 
 
Welke spaarbank kiezen?
Argenta Europabank
Axa Bank Fintro
Aion Hello bank!
Belfius ING
BNP Paribas Fortis KBC

Bpost Bank

Keytrade Bank
CBC MeDirect
Beobank Nagelmackers
CKV NIBC Direct
Crelan VDK
CPH Santander
Deutsche Bank  

 

Sparen
Op meer dan 1 jaar
Op minder dan 1 jaar
 

Sparen met trimestriele storting

Spaarrekening openen
Valstrikken
 
Spaargids
Nieuws
FAQ
Fiscaliteit
Beschermingsfonds
Rating
Bankrekeningen
Gratis zichtrekeningen
 

Van Lanschot lanceert Evi.be met twee spaarrekeningen in België

Brussel, 19/12/2013 > naar de spaarrekeningen nieuws

Van Lanschot lanceert in België Evi, een online spaarformule die vanaf de lancering één der hoogste rentevoeten op de Belgische markt biedt. Het gaat om gereglementeerde spaarrekeningen die een fiscaal voordeel opleveren. Het is een Nederlandse bank, dus is uw spaargeld gegarandeerd door het Beschermingsfonds van Nederland. U kan een rekening bij Evi openen zonder van bank te veranderen, aangezien uw huidige zichtrekening door Evi gebruikt zal worden om uw spaargeld te beheren.

Met een globale interestvoet van 2,10% voor de getrouwheidsrekeningen en 1,75% voor de spaarrekeningen, behoren de rentevoeten van de gereglementeerde spaarrekeningen van Evi tot de meest interessante op de Belgische markt. De online spaarformules zijn gratis en zijn complementair aan de bestaande beleggingsactiviteiten en het vermogensbeheer van deze privébank.

Evi biedt 2 gereglementeerde spaarrekeningen

>> Evi Spaarrekening
Basisrente van 1,40% en getrouwheidspremie van 0,35%

>>
Evi Getrouwheidsrekening
Basisrente van 0,60% en getrouwheidspremie van 1,50%

 

Open in 3 minuten deze 100% online spaarrekening
Evi onderscheidt zich niet enkel door zijn hoge rentevoeten. De klanten kunnen ook een Evi-rekening in amper drie minuten openen dankzij een zeer efficiënte website. “Van spaarrekening veranderen gaat voortaan nog sneller dan van energieleverancier veranderen. Vervolgens garanderen een live chat en een 24/7 geopend call center een permanente assistentie. Wij bieden aan de Evi-klanten alle voordelen van online sparen gekoppeld aan een ongeziene toegankelijkheid tot de klantendienst”, verduidelijkt Michel Buysschaert, president van Van Lanschot België, het concept.

De Belgische spaarders verliezen elk jaar miljoenen euro’s aan interesten
“De klanten zijn zeer trouw op vlak van sparen. Meestal is de Belgische spaarder niet op zoek naar de interessantste formule, zodat hij heel wat gunstige tarieven misloopt”, stelt Michel Buysschaert. “De Belg vergelijkt ondertussen de energieprijzen, maar doet dat veel minder met zijn spaargeld. Zo laat de Belgische spaarder elk jaar miljoenen euro’s aan interesten aan zich voorbijgaan.”

Investeren met de know-how van een privébank, maar online
In een volgende fase zal Evi niet enkel online sparen aanbieden, maar eveneens investeringen d.m.v. online vermogensbeheer en beleggingsadvies. Dit is gericht op particulieren die hun vermogen beginnen op te bouwen en die te weinig tijd of te beperkte kennis hebben om hun portefeuille zelf te beheren. Evi profileert zich als de eerste Belgische online ‘investeringscoach’ die de klant toelaat beroep te doen op een team van beleggingsadviseurs en private bankers. Anders gezegd, Evi laat de Belgische spaarders toe hun vermogen online te plaatsen en te beheren met de kennis die enkel privébanken kunnen aanbieden.

Over Van Lanschot en Evi
Evi is de online bank van het Belgische filiaal van F. Van Lanschot Bankiers N.V ., een Nederlandse bank die 276 jaar ervaring kan voorleggen.
Uw spaardeposito’s vallen onder de regels van het Nederlands Beschermingsfonds, dat de klant een terugbetaling tot maximum 100.000 euro garandeert als de bank failliet gaat.
Deze garantie geldt per persoon, onafhankelijk van het aantal rekeningen. In geval van een gemeenschappelijke rekening wordt dus een maximum bedrag van 200.000 euro terugbetaald.


Publiciteit
Nu in de kijker:
MeDirect, - Gereglementeerde spaarrekening
Maandsparen Max : 0,05% basisrente en 0,25% getrouwheidspremie
MeDirect, - Gereglementeerde spaarrekening
Dynamic sparen : 0,80% basisrente en 0,25% getrouwheidspremie
Santander, Vision Plus - Gereglementeerde spaarrekening
Vision Plus : 0,50% basisrente en 1,00% getrouwheidspremie
Santander, Vision Max - Gereglementeerde spaarrekening
Vision Max : van 0,05% tot 0,80% basisrente en 1,00% getrouwheidspremie