Citibank Belgium is voortaan BeObank

sparen
 
 
Onze sponsors (publiciteit)
MeDirect Fidelity
(Basisrente 0,30% en 1,20% getrouwheidspremie)
Dynamic Sparen
(Basisrente 0,80% en 0,25% getrouwheidspremie)
Vision Plus
(Basisrente 0,50% en 1,00% getrouwheidspremie )
Vision Max
(Basisrente 0,80% en 1,00% getrouwheidspremie )
Vision
(Basisrente 1,00% en 0,25% getrouwheidspremie )
 
 Publiciteit
 
 
Welke spaarbank kiezen?
Argenta Europabank
Axa Bank Fintro
Aion Hello bank!
Belfius ING
BNP Paribas Fortis KBC

Bpost Bank

Keytrade Bank
CBC MeDirect
Beobank Nagelmackers
CKV NIBC Direct
Crelan VDK
CPH Santander
Deutsche Bank  

Sparen
Op meer dan 1 jaar
Op minder dan 1 jaar
 

Sparen met trimestriele storting

Spaarrekening openen
Valstrikken
 
Spaargids
Nieuws
FAQ
Fiscaliteit
Beschermingsfonds
Rating
Bankrekeningen
Gratis zichtrekeningen
 

Denaamswijziging wordt effectief vanaf 21 mei 2013

Brussel, 21/05/2013 > naar de spaarrekeningen nieuws
 

BeObankIn april 2013 kwam Citibank Belgium in handen van de Groep Crédit Mutuel Nord Europe. Daardoor was een verandering van de naam en het logo noodzakelijk. Dat gebeurde op 21 mei 2013. Sindsdien zijn alle aanduidingen op de kantoren van Citibank Belgium veranderd in 'Beobank', alsook alle communicatie van de bank: internet, kaarten, brochures.

Hoe profileert Beobank zich?

BeObank profileert zich als een lokale Belgische bank die zijn diensten aanbiedt om het leven van zijn particuliere klanten te verbeteren. Deze nieuwe naam betekent echter meer dan enkel de wijziging van de visuele identiteit. De letter 'O' in Beobank is een symbool van openheid en optimisme, die overeenstemt met de wijziging van de principes en het afstemmen van de filosofie op die van de nieuwe aandeelhouder van de bank, Crédit Mutuel Nord Europe, een coöperatieve.

Eric Charpentier, voorzitter van de Raad van Bestuur van Beobank, licht de nieuwe doelstellingen van de bank toe: "Deze nieuwe identiteit weerspiegelt veel meer dan enkel een eenvoudige marketingoperatie. Het gaat om een koerswijziging van de bank sinds zijn overname door CMNE en een nieuwe positionering. BeObank zal zich voortaan verder ontwikkelen tot een algemene detailbank met een sterke nadruk op het kantorennet om de wensen van de klanten optimaal te kunnen vervullen."

Deze veranderingen moeten positief zijn voor de consument aangezien er wordt overgegaan van een Anglo-saxische naar een Europese, coöperatieve aandeelhouder. De toekomst zal uitwijzen of dit de goede keuze is. Een eerste teken is al heel zichtbaar: de lancering van een 100% gratis zichtrekening (Avantage Plus) met 2 betaalkaarten, een product dat voldoet aan de verwachtingen van de mensen en niet bestond in de tijd van Citibank.

Verandert daarmee iets voor de klanten van ex-Citibank?

In de praktijk verandert er momenteel niets als u reeds klant bij de bank was, niet op vlak van producten, diensten, verzekeringen of kredieten.

Over Beobank

BeObank NV/SA is een Belgische bank, een filiaal van de Groep Crédit Mutuel Nord Europe, die zich concentreert op de dienstverlening aan particuliere klanten. BeObank heeft een netwerk van 192 verkooppunten die de klanten begeleiden in hun persoonlijke projecten met voorstellen op vlak van betalingen, sparen, consumentenkrediet, verzekeringen en beleggingen.

Over de nieuwe aandeelhouder: Crédit Mutuel Nord Europe

Crédit Mutuel Nord Europe is aanwezig in 7 departementen in het noorden van Frankrijk (Aisne, Somme, Oise, Marne, Ardennes, Nord et Pas de Calais) via 254 verkooppunten ten dienste van meer dan 1 miljoen klanten. De Groep is eveneens aanwezig in België en Luxemburg. Deze Euroregionale bank is een pionier en ook een leider op vlak van bankverzekeringen met een transparant coöperatief statuut: een participatieve structuur die zijn 1.650 beheerders en 4.600 medewerkers nauw verenigt.

Bron: persbericht BeObank.

Meer info

31.07.2014 Beobank verlaagt rente op zijn spaarrekeningen op 1 augustus 2014

 

 

 


Publiciteit
Nu in de kijker:
MeDirect, - Gereglementeerde spaarrekening
Maandsparen Max : 0,05% basisrente en 0,25% getrouwheidspremie
MeDirect, - Gereglementeerde spaarrekening
Dynamic sparen : 0,80% basisrente en 0,25% getrouwheidspremie
Santander, Vision Plus - Gereglementeerde spaarrekening
Vision Plus : 0,50% basisrente en 1,00% getrouwheidspremie
Santander, Vision Max - Gereglementeerde spaarrekening
Vision Max : van 0,05% tot 0,80% basisrente en 1,00% getrouwheidspremie